Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogyan tudnám leírni helyesen...

Hogyan tudnám leírni helyesen a neveket?

Figyelt kérdés
Csomagfutár vagyok Ausztriába, Munkám során mindenkitől megkell kérdeznem a teljes nevét, de nem mindig tudom begépelni a scannerbe , sőt nagyon ritka mikor igen. Hogy lehetne ezt gyakorolni?

2021. júl. 21. 09:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Manoneten gépírással sztem.
2021. júl. 21. 10:31
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Nem csodálom, mivel a magyar igekötős igéket sem sikerült elsajátítanod. Tudod, általánois iskola 4. osztály.

A többségnek sikerült.

Neked a 4. osztálytól való újrajárást ajánlom.

Komolyan.

Ui. Hidd el, menni fog. Az őzikés képeket és a bocibocitarkát átugorhatod.

Ui2: komolyna mondtam.

2021. júl. 21. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:
69%

Mégegy.

Kedves utolsó, ha csak annyira vagy okos, hogy más egyáltalán nem rossz helyesírását szidd, inkább te járd ki mégegyszer a sulit. Én elsőtől ajánlanám hátja még jómodor is ragad rád.

2021. júl. 21. 12:18
 4/4 anonim ***** válasza:
A jo modort, otthon, mar megszuletestol tanitjak. Be varjunk el mindent a tanito neniktol, akkor apuci, anyuci dolga mi? Csak egy idiotat megcsinalni?
2021. júl. 21. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!