Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Képtelen nyelvet tanulni...

Képtelen nyelvet tanulni anyanyelvi környezetben, igaz lehet?

Figyelt kérdés

Sajna hiába tanulok, semmi nem marad meg, eddig tanultam 10 évig angolt.. suliba. 1 évig németet vagy talán volt az kettő is lényeg 9 éves koromtól negyedik év végéig.

Kiderűlt 3 éve, diszvalamim van és azért nem tudok tanulni.

Lett egy ismerősöm 7 évet német általános suliba járt és képtelen volt megtanulni beszélni haza kellett jönnie mert nem értette a nyelvet, elmondtam neki a sztorim és állítólag nem is vizsgálták, átengedték kegyelemből nincs is érettségije. Semmire nem emlékszik , csak az ilyen "danke, csűsz" tud 10 mondatot.

De én ezt nem hiszem el. Az egy dolog, hogy én képtelen vagyok tanulni, hisz lusta meg fogyatékos vagyok, de ez a ember nem az, sportol, ergo kitartó. Szerintem hazudik.

2021. jún. 19. 00:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért 7 év alatt ragad rá valami. Kivéve ha valami gettó iskolába járt törökök közé.
2021. jún. 19. 00:20
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem kommunikálsz, nem beszélsz velük, csak reggel bemész a német suliba, egész nap csak alibizel, nézel magad elé, senkivel szóba sem állsz, aztán meg hazamész magyar anyu-apuhoz és másnap reggelig bszod a magyar netet, akkor persze h lófarkat sem tanulsz meg németül.
2021. jún. 19. 02:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Azert mert nem vizsgaltak meg, meg lehet szellemi fogyatekos mint te.

Sok autista sportol es jok is. Ez adottsag nem kitartas. Persze, mindenki kitarto, ha erdekli valami. Ha nem, elfelejti vagy meg sem tanulja.

2021. jún. 19. 14:44
 4/4 anonim ***** válasza:
a diszbármid miatt még tudnál tanulni, bár ehhez egy képzett és kompetens tanár kell, aki erre képződött. amúgy meg kettesnél a pont, felnőtt, amúgy ép emberek se tanulnak meg soha a külföldi ország nyelvén, mert lusták, és majd a lakásukban hallgatják/beszélik a magyart, napközben meg csesznek erőfeszítéseket tenni.
2021. jún. 20. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!