Toki Pona beszélők Magyarországon?
Figyelt kérdés
A mesterséges nyelvek között talán a második legelterjedtebb nyelv, viszont magyarországi beszélőkről még nem igazán hallottam. Vannak itt akik tanulják vagy beszélik is?
jan li lukin e jan pi toki pona la toki ni li toki sin pi nanpa tu. taso, mi kute ala tan jan pi toki pona tan ma Mosijo. ma ni la jan li kama sona li toki e toki ni, anu seme?
2021. ápr. 10. 12:50
1/3 anonim válasza:
toki!
mi tan ma Mosijo, li toki lili e toki pona. mi toki insa e ni: jan pi toki pona lon ma Mosijo li lon, taso ona li mute ala. mi alasa e ni tan linluwi: "mi tan ma Mosijo", taso mi kama lukin e lili. ante la, kulupu Facebook pi jan tan ma Mosijo li lon, taso jan ona li mute ala li pali e lili.
kon pona! jan Palin
3/3 anonim válasza:
toki a! igen. én személyesen tudok toki ponául. én magyarországon 4 embert ismerek aki tud toki ponául. magam beleértve. és ez tök jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!