Az igaz, hogy egész Európában Magyarországon a legkisebb az angol nyelvet beszélők száma?
Hát, ebből a cikkből az derül ki.
És ez köszönhető az angol tanároknak, akik annyira szuper módon adják el az anyagot (megjegyzem, többségük szerintem nem is tud jól angolul), meg a magyar kultúra szintjének, ahol gyerekkorban az a beteg és a rossz, aki nem zavarja megállás nélkül beszólásokkal az órát. Undorító egy színvonal... Az meg tényleg felháborító, hogy a magukat annyira dicsérő magyar iskolák szarabb oktatást biztosítanak, mint a szegényebb kelet-európai országokban, vagy a liberális országokban, akiket annyira szidnak...
Hát nem tudom, ez mennyire reális táblázat. Belgiumban például eddig még mindig mindenkivel tudtam beszélni angolul, ehhez képest csak 52%-ot jelölnek. Olaszországban pedig eddig még soha senkivel nem sikerült, legfeljebb csak mutogatósan, pedig állítólag a lakosság harmada beszél angolul.
Azért az ilyen önbevallós témákat tudni kell kezelni. Vannak szerényebb és kevésbé szerény populációk :)
Az olasz meg stb. azt mondja, tanulj meg te olaszul, o tuti nem tanul mrg angolul.
ti akartatok az uj rendszert.
Hat itt van. Sz@r korhazak, iskolak. Mikor jok voktak az iskolak, a gyerek tanult, szulok, kolykok tiszteltek a tanart, de akkor sem mint most sem, a tanar nem tud tudast onteni a kis agyba. Nem vafyok tanar, csak egy ember aki tanult es vitte valamire. Koszonet a tanaraimnak, szuleimnek es magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!