Ki az az ember aki másmilyennek nyilvánul meg? Egy totál más személyiséget nyilvánít meg önmagáról, és valójában más legbelül. Erre van egy kimondot szó, csak nem ugrik be a fejembe (Nem kétszínűre gondolok).
Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 13:10
2/5 anonim válasza:
alakoskodó, köpönyegforgató, álnok, álszent
3/5 A kérdező kommentje:
Arra gondolok hogy pld két ember bemutatkozik egymásnak, és az egyik fél kétszínűen nyilvánul meg a másik félnek. Bemesél neki mindent hogy szimpatikus legyen első benyomásra, de legbelül totál más személy mint ahogy azt mutassa ismerkedésnél...
Lehet hogy a szavak is amiket írtatok az előbb azok arra utalnak amire én gondolok, de én úgy tudom hogy van más szó is rá.
2021. márc. 21. 13:48
4/5 anonim válasza:
Rengeteg más szó létezik erre, mindet nem sorolom fel, de pl.: simlis, színlelő, álságos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!