Angolúl ez a mondat/mondatok jó?
Most tanúlok angolul és szeretnék eggy blogot ahhól 7köznapi angol kifelyezések vannak. Már végeztem kutatást ami azt mutata h hatalmas igény van ienre szóval elkeztem csinálni a kontentet. Azt szeretném h ne iyen száraz
mondatok legyenek h woud you like a cup of cofe darling hanem amit a egyszerű emberek használnak.
Mi?!
Wha?!
Na mennyé má!
Keep leting me alone bro!
Iszunk egy HP-t tesa?
Shal we drink a moonshine pal?
Há nézd má azt a gyökeret tiszta rottyon van!
Look at that douchbag hes like totaly wasted
Add má ide a távirányítót!
Doncha finally mind to pass me tha frkin remote controler you bastard!
Mi lessz az ebéd anya?
Mom! Lunch?
Túrós csusza!
Slippery smegma my son
Hova raktad má megin a tőtőt?
Were da hack didya puda mdfkn chargr you idiot!
ui eggyesek állandóan velekötnek a helyes írásomba! Ha lehet ezt most mellőzük! Am tudok helyesen írni csak nem szoktam rá figyelni a lényeg h megértcsük 1mást!
Mennyi ideig tartott, amíg minden félmondatba sikerült beleerőszakolnod valami baromságot?
Szerintem ennek a kukában a helye, de legalább a (megkísérelt) humor kategóriában...
A helyesírást leszámítva jók, kivéve a túrós tészta.
És nem a rövidítésekre meg a szlengre gondolok, hanem amiket rendesen kiírtál, azokban vannak durva hibák.
Mondjuk magyarul is eleve egy durva hibával kezdődik a kérdésed :D
"amit a egyszerű emberek használnak"
Eccerű blog lesz ez eccerű embereknek. Oda mindegyik mondat tökéletes.
Amúgy az angol/amerikai suttyókat sem érdekli a nyelvhelyesség, szóval nem is értem a kérdést.
Szerintem nagyon jo a humorod. Nekem tetszik.
Egyebkent regenyekben szoktak igy irni, mar tobbszor talalkoztam ilyen irasmoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!