Mit jelent az hogy "As buzzed As a Bee"?
Figyelt kérdés
2021. jan. 18. 09:37
1/8 anonim válasza:
Úgy zümmögött, mint egy méh.
Bár akkor inkább így írnám
"He buzzed as a bee"
Vagy
"He buzzed like a bee"
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Igen, ezt arra használják, amit a kettes írt.
4/8 anonim válasza:
Ez egy szleng idioma.
The act of consuming just enough alcohol to stay buzzed, and keep consuming alcohol at a solid pace to keep the level of buzz. You're drunk enough to act retarded, but sober enough to tell what’s going on.
5/8 anonim válasza:
#4-es ezt én is láttam, de szerinted ebben a kontextusban?
"As royal as a queen, as buzzed as a bee. As stealth as a tiger, smooth as a glider. Pure as a melody, pure as I wanna be"
Ez egy dalszöveg, bár nem tudom a kérdező ebben az értelemben kérdezte vagy sem..
6/8 A kérdező kommentje:
#5-ös igen ebben a dalban hallottam
2021. jan. 19. 08:51
7/8 anonim válasza:
Kerdezo emlithette volna a szovegkonyextust a kerdesben. Nem az otodik valasz utan kell benyogni.
8/8 A kérdező kommentje:
7-es én csupán kíváncsi lettem hogy mit jelenthet ez az szókapcsolat, és szerintem nincs is nagy különbség az alap és a zenében lévő jelentésének
2021. jan. 20. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!