Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Milyen szavakat kell rudni...

Milyen szavakat kell rudni among usban?

Figyelt kérdés
Vázlatot szeretnék írni hogy könnyebben meg tudjam tanulni.
2020. dec. 27. 17:00
 1/6 A kérdező kommentje:
Tudni*
2020. dec. 27. 17:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz angolul?

Egyébként a "sus" az a "suspecious" rövidítése, azaz "gyanús". Ha aszondják rád, hogy "sus" vagy, akkor arra gondolnak, hogy te vagy a gyilkos. Talán ez a legfontosabb. Meg a színek. A "vent" a szellőző, amit ugye csak a gyilkos tud használni, ha jól emlékszem. Én magam nem játszom a játékkal. A többi majd jön. Magát az angolt tanuld amúgy, akkor nem lesz gond.

2020. dec. 27. 17:16
 3/6 A kérdező kommentje:

Ezeket tudom

Összetett mondatokra gondoltam

2020. dec. 27. 17:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azokon kívül amit az előző írt, nyilván fontos ismerni a térképet, hogy melyik szobának mi a neve. Próbálhatsz úgy játszani hogy mellette vagy akár a telódon meg van nyitva egy térkép, az segít az elején.
2020. dec. 27. 17:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan írtad, hogy szavakat kérdezel. Most meg már összetett mondatok kellenek? Ahhoz angol tudás kell. Angolul tanulj, ha az megy, akkor játssz olyan játékokkal, ahova angol tudás szükséges. Addig meg maradj a CS:GO-nál vagy egyébnél, ahova nem kell angol.
2020. dec. 27. 18:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Hagyjuk :)
2020. dec. 27. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!