Nem tudtok török nevnaptarat? Kisfiamnak török neve van, es mivel törökorszagban nem ünnep a nevnap, ezért nemtudom, hogy mikor lehetne tartani Neki a nevnapjat. Pedig nagyon szeretnenk.
Igen, nevezzetek ki ti egy napot! Vagy ha esetleg van más nyelven megfelelője, akkor megnézhetitek még más naptárakban.
Egyébként török név honnan jött? Nem rossz, de kicsit furán hangzik esetleg egy magyar vezetéknévvel. Vagy ti is török származásúak vagytok?
Köszönöm a valaszokat! :)
Igen, az apa török en meg magyar. En meseltem Neki a nevnapokrol, es mondta, hogy szeretne ha a fiunknak is lenne nevnapja. De most talaltam Batu nevnapot.. igaz hogy nem igy hivjak a fiunkat, de ez van a legközelebb hozza. Koszonom a segitsegeteket! :)
Harmadik vagyok:
Akkor szerintem a Batu névnap is tök jó. Egyébként hogy becézitek a gyerkőcöt? Mert erre a névra még a Batu becézés is tök jó szerintem. :)
Igen Batunak becezzük a picit. Nagyon örülök, hogy vegre megtalaltam a nevnapjat!!! :)
Köszönöm minden valaszolonak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!