Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Melyik nyelvet érdemesebb...

Melyik nyelvet érdemesebb megtanuljam?

Figyelt kérdés
Kén új nyelvet tanuljam és nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen. Francia vagy népet. Beszélek angolul, románul... Melyik nyelvet válasszam?

2020. dec. 18. 11:32
1 2
 11/12 anonim válasza:
82%
Szerintem itt Mo.-on a némettel többre mész.
2020. dec. 25. 19:40
 12/12 anonim válasza:
100%
Angolul és olaszul beszélek. Ezek után kitaláltam, hogy tanulok egy harmadikat is. Hasznosság szempontjából valóban a német talán a legfontosabb Európában, de nekem nem ment - pedig azt hittem van nyelvérzékem, mert az első kettőt könnyen tanultam. Egyszerűen annyira fura a kiejétse, meg a logikája, hogy vért izzadtam, és kb semmire nem jutottam vele. Aztán kíváncsiságból megnéztem milyen a francia...nyilván már beszéltem egy latin nyelvet, de azért az olasznak nagyon más a kiejtése. Szóval az sokkal könnyebben ment, és nagyon élvezem. Úgyhogy nálam ez így dőlt el.
2021. febr. 17. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!