Melyik nyelvet érdemesebb megtanuljam?
Ezt pedig neked kell eldöntened, melyik tetszik jobban, melyiket tudod a későbbiekben jobban hasznosítani.
Jó tanács☝️Ne más mondja meg az életbe neked, hogy mi a helyes döntés számodra.
#1 Köszi szépen!
#2 Köszönöm neked is a jó tanácsot!
Ugyan ez volt a dilemmám - de csak angolul beszéltem.
Német előnyei a választás előtt: Több cég keresi az angol-német párost; Ausztria és Németország egyaránt utazható közelségben van; hatalmas nyelvi anyag elérhető; szeretem a német történelmi hátteret.
Francia előnyei: Gyönyörű, speciális, és volt egy francia barátnőm (az első életemben).
Hogyan döntöttem? - NÉMET: Logikusabb választás volt és gyorsabban lehet vele haladni. A döntés előtt elmentem 1-1 2 órás nyelvórára (privát) ahol azt kértem, hogy merüljünk el egy kicsit a nyelvben, hogy legyen rálátásom szakmai segítséggel.
Mi lett a franciával? Elkezdtem önállóan DuoLingo-n htanulgatni. Gyerekes az app, de mondatokat tanít - ha lesz egyszer időm, már nem totál nulláról kezdem a franciát.
#9. Köszi szépen a tippet és, hogy egy kicsit jobban kiemelted, hogy miért érdemesebb a német a franciánál. Köszi szépen!
(Mindenkinek köszönöm, ha kedves a válasza, ha nem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!