Mit jelent a "fórum" szó?
Figyelt kérdés
2008. nov. 29. 17:48
1/10 anonim válasza:
Nincs igazán magyar jelentése, de afféle internetes üzenőfal.
2/10 anonim válasza:
Nem csak internetes, mert millio plakaton lehet olvasni a forum szot!
Beszelgetni, kerdezni-felelni lehet.
De pontosabban nezd meg a magyar ertelmezo keziszotarat, ott megvan a valasz!!!
3/10 anonim válasza:
Az ókori Rómában és a birodalom nagyobb városaiban a forum (nyílt tér), a piactér volt a közélet, a politikai élet színtere.
Átvitt értelemben: a közélet, a nagy nyilvánosság, a közvélemény.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokot, ezekből leszűrtem amit akartam!:)
2008. nov. 30. 00:10
5/10 anonim válasza:
az elottem levonek van igaza! egy olyan tér volt, ami nyilt volt, mindenki felszolalhatott. mara mar kicsit megvaltozott a jelentése :D
6/10 anonim válasza:
Nem a jelentés változott, csak a színtere. Ha jobban belegondolsz, az internet egyes oldalai(melyek interaktívak) együtt a mai fórum, nem csak a főtér a városháza előtt. :D
7/10 anonim válasza:
xd
debrecenbe egybevásárlóközpontxd
9/10 anonim válasza:
ilyen központszerűség. az Ókorban sok városban volt ilyesmi.
10/10 anonim válasza:
A fórum honlapon üzemelő vélemények bejegyzések, amelyet a felhasználó egy témával, kapcsolatosan kifejt, szabadon megírhatja véleményezhet, vitatkozhat tapasztalataival alátámasztva. Mindig egy bizonyos témában véleményezhetnek, de nem személyt hanem témát. Az internetes hozzáféréseket, pedig mindig regisztrációhoz szükséges kötni, és megőrizni legalább addig, amíg a IP címeket őrzik a szolgáltatók. Ajánlatos nick névvel, és nem a valós névvel, soha nem anoním módon regisztrálással azonosított módon üzemeltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!