Megtudnék tanulni itthon valamennyire angolul?
Gondoltam veszek egy fordítógépet is és így próbálkozok.Tanfolyamokra nem akarok járni mert úgy nincs türelmem, hogy ott üljek és magyarázák a dolgokat.(Na meg pénzem sincsrá mert 14 vagyok..)
Még adnátok pár tippet, hogy hogyan kezdjem el tanulni vagy esetleg valami linket ahol tudnám tanulni/gyakorolni a szavakat.
Ja és itt a link hogy melyik fordító gépet venném meg:
(a harmadik a sorban)
A válaszokat köszönöm!
Találtam egy oldalt ahol letölthetőek az alapok leckék szerint és úgy gondoltam hogy itt meg tanulok pár szót és hülyeséget mondok bemásolom a "you" szót egy online hangos szótárba ami ugye ki is mondja a szót és így nagyából ki tudom mondani is.(ezt a módszert addig gondoltam amíg nem veszek egy olyan Headway tankönyvet/cd-t)
Ja igen és mind egy hogy melyik tankönyvhöz melyik cd-t veszem vagy segítenél abba hogy melyiket melyikel vegyem meg?
Minden nyelvet meg lehet tanulni autodidakta módon.
Vedd meg a középiskolás nyelvtankönyvet és alaposan, komolyan tanulmányozd.
Kell egy kezdő tankönyv (feladatokkal és megoldókulccsal), nem rossz, ha tartozik hozzá cd/kazetta. A kezdő szintig ez szükséges, nagyjából középhaladó szinttől az ember már képes önállóan feldolgozni az idegen nyelvű szövegeket és olvasással, rádióhallgatással, kommunikációval képes továbbfejlődni.
Aki motivált és intelligens, annak se tanfolyamra, se idegen nyelvi környezetre nincs igazán szüksége, de azt szem előtt kell tartani, hogy a nyelvtanulás egy nehéz munka, tehát nem érdemes félgőzzel, hanyagul csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!