Szisztok. Valaki le tudná fordítani ezt a videót Johnnie Guilbert-től? csak mert nem vagyok jó angolból,felirat meg nincs hozzá előre is thanks
Figyelt kérdés
szisztok. Valaki le tudná fordítani ezt a videót Johnnie Guilbert-től? csak mert nem vagyok jó angolból,felirat meg nincs hozzá
előre is thanks
2020. szept. 22. 12:57
1/4 anonim válasza:
Nagyon röviden annyi, hogy a szülei lemondtak róla, mikor kicsi volt, intézetben nevelkedett. Az iskolában mindig csúfolták, időnként meg is verték. Nem sikerült normális képesítést szereznie, ezért csak kukásként tudott elhelyezkedni. Szeretne pszichológushoz járni, de nincs rá pénze, ezért csinálta ezt a videót, hátha adományokból összejön valamennyi.
2/4 anonim válasza:
A lényeg az, hogy mostmár szeretne felnőni és abbahagyja ezt a videózást, a zenére koncentrál, de fog helyzetjelentéseket tenni. 2020 egy nehéz év volt önmaga keresésében, de sikerült és jaaaaaaa... kb. ennyi.
3/4 anonim válasza:
Az első komment nem igaz. Nem mondtak le róla. Johhnie apja neghalt amikor Johhnie 12-13 éves volt, rákban. Hirtelen lett végstádiumú majd meg is halt. Nagyon megviselte a családot. Johhnie 15 évesen ki hullott az iskolából depresszió és öngyilkossági gondolatok miatt, majd alkalmimunkákat vállalt, többek között egy turista attrakciónál dolgozott ahol teknősöket lehetett versenyeztetni. :'DD Ha nem jött volna be a zenei karrier mai napig azzal foglalkozna állítása szerint.
4/4 anonim válasza:
3-as vagyok, ennek a nagyrészét nem ebben a videóban mondta el csak szerettem volna kijavítani a hibákat. Ez a videó csak arról szólt hogy nem túl jó a mentális egészsége, kiégett, és a videók helyett a zenével foglalkozna most elsősorban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!