Ki ismeri a livemocha.com-ot? Lenne pár kérdésem
Figyelt kérdés
Elsőnek is ez ingyenes? Másodszorra pedig az első lecke második részénél járok és ott nem engedi, hogy az irást gyakoroljam, mert valami fizetésről vagy tanitásról beszél vagy hogy menyjek a következő leckére. Pedig én csak a szóanyagot hallgattam még meg és 25%-nál járok. Mit csináljak? És hogyan is zajlik ez az egész?2010. aug. 7. 09:27
1/9 anonim válasza:
Szia!
Én ismerem az említett oldalt. Van ingyenes és fizetős változata egyaránt. A fizetős annyival ad többet, hogy pl. PDF formában letöltheted az anyagot, illetve a hanganyag is lementhető, stb.
A másik kérdésedet nem egészen értem, mert én magam az ingyenes változatát használom, és simán engedte, hogy végigvigyem az egyes részeket. Nem volt semmi gondom vele.
Üdv,
27/L
2/9 A kérdező kommentje:
regisztációnál felmentem az oldalra és beírtam az adatokat és hogy mit tanulnék. Aztán valami utazásos volt kiírva, hogy lehet x összegért, meg, hogy 9$ a prémium tananyag, de én arra nem is mentem rá, mégse enged tovább, csak 25%-ig egy tanaanyagnál. Tudod van az a négy opció, hogy learn, review, read, write. Na rámegyek a learn-re végigviszem és ahogy a többire kattintanék, felugrik egy ablak és kiír valamit amiben 3 lehetőség van és 3 link. Vagy learn more (ebböl kettő) vagy ugrás a következő tananyagra.
2010. aug. 7. 12:54
5/9 A kérdező kommentje:
Spanyol
2010. aug. 7. 16:40
6/9 A kérdező kommentje:
kezdő
2010. aug. 7. 16:40
7/9 anonim válasza:
Most benéztem, megcsináltam az első 25%-ot. Azután bedobott egy reklámablakot, amit bezártam, és folytattam tovább. Az 50%-ig jutottam. Majd onnan folytatom.
Nekem a francia kezdőnél továbbengedett íly módon.
Nem tudom így látatlanban, hogy mi lehet nálad a probléma.
8/9 anonim válasza:
Szerintem tanítani is kell, és azzal lehet Mochapontokat gyűjteni, és talán akkor, ha több pontod van, többmindent megenged. Engem is csak a learnre enged rámenni, a write-nál bejön a premium link...
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó nálam is ez van. És csak 25%-ig eneged. A tanitást hogy kell?
2010. aug. 8. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!