Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Megéri oroszt tanulni?

Megéri oroszt tanulni?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért?

2020. aug. 18. 20:51
 1/7 anonim válasza:
43%
Háát szerintem nem. Inkább angolt tanulj, jobban megéri. =)
2020. aug. 18. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem mindegyik nyelvet megéri tanulni, ha érdekel. Ha nem érdekel akkor nem. :)
2020. aug. 18. 21:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Gyerek vagyok, de az angolt olyan szinten tudom már hogy szinte nem is kell vele foglalkoznom. Rég az osztályom előtt járok. Spanyolból is tanultam sokat, abból jól haladok. Még az olasz és a román nyelvbe is belekóstoltam. A latin nyelveket megismertem
2020. aug. 18. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Mindenképpen megéri, mert több nyelvet fogsz tudni!
2020. aug. 19. 10:33
 5/7 anonim ***** válasza:
2%
angol+német a két alapvető
2020. aug. 19. 15:50
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem, hogy Magyarországon miért gondolják sokan, hogy a német "alapvető" Európán kívül senkit nem érdekel, hogy tudsz németül beszélni. Kedves kérdező, mindenképpen megéri oroszul tanulni, hisz ők is egy nagyhatalom és egyre több helyen keresnek orosz nyelvtudással rendelkező embereket.
2020. aug. 20. 11:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A volt Szovjetunió országaiban nagy előnyt jelent, ami a gyakorlati részét illeti. Egyébként pedig egy plusz nyelvet elsajátítani sosem kérdés, mindig megéri. Maximum az lehet kérdés, hogy orosz, vagy mondjuk francia, spanyol, német stb. Tehát hogy melyiket válaszd. Ha érdekel az orosz nyelv, akkor mindenképp vágj bele!
2020. aug. 26. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!