Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek megéri oroszt...

Skadowsk kérdése:

Szerintetek megéri oroszt tanulni?

Figyelt kérdés
A gimnázium ahova menni szeretnék tanít oroszt is és engem érdekel az a nyelv vagy inkább németet tanuljak?
2015. jan. 14. 20:20
 1/1 anonim ***** válasza:
A némettel szerintem többre mennél, mert Ausztria és Németország is a közelben van + szerintem nagyon szép nyelv, de ha tolmács akarsz lenni vagy valami nemzetközi kapcsolatokkal foglalkozó cégnél akarsz dolgozni, akkor talán jobb az orosz, mert azt kevesebben beszélik. Mondjuk a német mellet szól az is, hogy a diplomához ugye már 2 nyelvvizsga kell, és 2.-nak sok helyen nem fogadják el az oroszt, tehát egy 3. nyelvet is meg kéne tanulnod. Én biztos a németet választanám.
2015. jan. 19. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!