A vigiaupair. Co olyan jó mint a greataupair.com vagy az aupair-world. Net?
Azért kérdezem,mert itt sok olyat olvastam,hogy az utóbbi 2 oldalt ajánlották,hogy azon keresztül mentek ki.
A vigiaupairre is a válaszolók között akadtam rá és megnéztem a honlapot.nagyon szimpatikus,és igencsak fontolgatom,hogy belevágok abba,hogy kimenjek Angliába au-pairnek.
Azt olastam,hogy ettől a közvetítőtől havonta egyszer eljönnek a jelentkezőkhöz egy megbeszélésre,hogy felmérjék a nyelvtudását stb.
És hogy ők eredetileg magyarok,au-pairnek mentek ki ők is,aztán ott maradtak,és alpítottak egy ügynökséget.
Nagyon korrektnek tűnnel az alapján amit olvastam róluk,és megnyugtatna,ha beszélhetnék valakivek,aki már az ők segítségével jutott ki.kicsit bizalmatlan vagyok az internetes dolgokkal,nem szoktam nyomban fejest ugrani a dolgokba,sosem lehet tudni,ki van a háló túlodalán.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!