Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Valaki el tudná nekem küldeni...

Valaki el tudná nekem küldeni ezt az idézetet angolul?

Figyelt kérdés

Olyan volt megismerni Őt, mint amikor először hallasz egy zenét, de már akkor tudod, hogy az lesz a kedvenced

Próbáltam rákeresni angolul, de nem talaláltam

2020. aug. 16. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem idézet!
2020. aug. 16. 11:29
 2/8 Rick Mave ***** válasza:
100%

Egyszerűen le kell angolra fordítani:

Getting to know her/him was like hearing a piece of music for the first time, but knowing right away that it will be your favorite.

2020. aug. 16. 11:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

You helyett him/her

2020. aug. 16. 11:40
 4/8 Rick Mave ***** válasza:
100%
Én nem kutakodtam a neten, hanem egyszerűen lefordítottam angolra azt a magyar mondatot, amit a kérdező feltett.
2020. aug. 16. 11:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, Rick. Hallottam regen valahol es a gettingvto know you valahogy nem dtimmelt nekem, ezert rakerestem. Nem jelenti azt, hogy csakis sz a jo. A te forditasod, mint mindig, angol vagy nemet, kituno.
2020. aug. 16. 12:28
 6/8 Rick Mave ***** válasza:
100%
Thank you very much. Praise like this is an incentive for me not to stop helping on this forum. Sometimes I get close...
2020. aug. 16. 15:02
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
I'm agree with Nr. 5. , you are great!
2020. aug. 16. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

#7, egy kis javitas.

I agree with no. 5, you are great.

Yes, Rick is great. Humble and knowledgeable.

2020. aug. 16. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.