Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent az a kifejezés,...

Mit jelent az a kifejezés, hogy "bottom feeder"?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez a google translate-es fordításban annyit tesz, hogy alsó adagoló,de ennek valahogy nem látom értelmét.

Arra lennék kíváncsi, hogy kire/mire mondják ezt?

2020. júl. 31. 06:43
 1/6 anonim válasza:
25%

A feeder botok sokkal érzékenyebbek és sokkal jobb velük fárasztani a halakat.

Egy 3 kilós hal is képes ennyire meghajlítani a botot,mint ahogy a képen van. Persze feeder bot és feeder bot között is sok különbség lehet.

[link]

Ha esetleg venni szeretnél ezt érdemes lehet elolvasni. :)

[link]

2020. júl. 31. 07:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a google első találata elég jól megadja: a member of a group of very low social status who survives by any means possible.
2020. júl. 31. 07:41
 3/6 chtt ***** válasza:
100%

Vagy az Urban Dictionaryé: leech, or in other words a total lack of responsibility to provide for oneself. Relies heavily upon friends, neighbors or anyone really for sustenance. a slacker through and through.

A Wiktionary ezt mondja: A person who operates amidst or thrives on the unwholesome things in a society; one who takes advantage of the misfortune of others.

Magyarul szerintem simán: pióca, élősködő, parazita, vérszopó... :)

2020. júl. 31. 08:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez sem rossz, csak éppen mást jelent, mint amit én írtam a #2-ben.

Ami nem baj, persze.

2020. júl. 31. 08:49
 5/6 chtt ***** válasza:
100%
Igen, adtam is reá zöldet (mert más környezetben miért ne lehetne más jelentése), sőt az elsőre is adtam, mert ugyan nem a kérdésre válaszolt (biztos nem nézte meg a címkéket), de a válasza kapcsán, keresés közben kiderült, hogy tényleg vannak halak, amelyeket így hívnak, megtaláltam a botokat is, szóval számomra nagyon hasznos volt a válasza, tanultam belőle.
2020. júl. 31. 09:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyomtatobol is van also adagolotalcas, azt is bottom feedernek nevezik.
2020. júl. 31. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!