Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ha egy jó ideig csak angolul...

Ha egy jó ideig csak angolul nezek, hallgatok mindent, akkor ragadhat ram valami? Persze van alapom ehhez

Figyelt kérdés
2020. júl. 17. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én egy nyár alatt annyi filmet, videót néztem és könyvet olvastam angolul hogy szinte mindent megértek már. Nyilván szükséges ezek mellett órákra is járni és tanár mellett tanulni (legalábbis nekem szükségem volt rá), de egyébként egy nagyon jó kiindulópont:)) Veszíteni nem tudsz vele, ha nekem bevált valószínűleg neked is be fog. ne add fel! hajrá hajrá!
2020. júl. 17. 23:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszike! :)
2020. júl. 18. 07:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze. Én így jutottam el középfokról anyanyelvi szintre. A középfokú nyelvvizsgát direkt azért szereztem meg, hogy ne kelljen többé bejárni az órákra és érettségizni se kelljen angolból, mert akkoriban utáltam tanulni. Úgyhogy a nyelvvizsga megszerzése után abba is hagytam a formális nyelvtanulást azonnal. Viszont a filmeket, sorozatokat, könyveket, stb. szerettem angolul olvasni, úgyhogy évek alatt végül azokból tanultam meg normálisan a nyelvet, amit az iskolában sosem tudtak megtanítani. :)
2020. júl. 18. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!