Mit jelent ez a nemet mondat?
"bei uns ist leider kein Auftrag zur Kontoauflösung eingegangen. Jedoch werde ich jetzt Ihr Konto auflösen, da der Sollstand durch die monatlichen Gebühren entstanden ist.
Somit hat sich der Fall für Sie erledigt."
egy ferfivel beszeltem a nemet bankszamlamrol kapcsolatban. mondta, hogy januar ota nincsen hasznalva a kartya es felgyulemlett 25 euro. mondtam h mar regen eltoroltem es ez a valasz jott. az elejet ertem, hogy naluk a rendszerben nem jott kerelem az eltorleshez, de most megcsinalja nekem. a veget is ertem, hogy az ugy el van intezve nekem; de nem vilagos teljesen: meg mindig varjak, hogy fizessek? vagy lezarhatom, hogy el van torolve a bankszamlam es ezzel mar nem kell foglalkoznom?
koszonom a segitseget elore!
A dolog a bank részéről le van zárva, a bankszámlát felszámolták, a 25 euró tartozásodat törölték.
Somit hat sich der Fall für Sie erledigt = Ezzel az ügy az Ön számára elintéződött (= lezárult).
Tehát nem kell többet a dologgal foglalkozz, a bankszámla a múlté, és nincs semmi utólagos fizetnivalód sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!