Black metált hallgatni rasszista?
Figyelt kérdés
Mikor nevezik át?2020. júl. 12. 21:00
2/7 anonim válasza:
Death metált meg haláli hallgatni?
3/7 anonim válasza:
Igen, mert ezzel kirekeszted a feketéket. White Metalt is rasszista hallgatni, mert akkor a fehérek kiváltságát helyezed előtértbe. Yellow Metalt már nem is említem. Green Metált vagy Red Metált hallgathatsz. Mondjuk Pink Metált ne hallgass, mert a rózsaszín a tehén tőgyére emlékeztet, akiken ugye nemi erőszakot követnek el, amikor megfejik őket.
4/7 Mansour válasza:
Pink metál mondjuk konkrétan van, bár nem így hívják, de találó lenne rá az elnevezés: https://www.youtube.com/watch?v=WIKqgE4BwAY
Szerintem fenomenális.
5/7 anonim válasza:
#4, jajj már azelőtt tudtam, hogy erre gondoltál, mielőtt megnyitottam volna a linket. :D
Amúgy white metál is van, a keresztény black metált hívják így. :D
6/7 anonim válasza:
Igen, barnat/feketet sz@ rni is rasszista. Hallgasd a feher aluminium metalt.
7/7 Alex Fly válasza:
@5: amire te gondolsz, az az unblack metal (a black metal satanista felhangjaitól való elhatárolódás miatt). A white metalba a klasszikus heavytól a deathrash-on keresztül a powerig a meatal műfaj minden stílusa belefér, amennyiben az Istent dicsőíti. A white metal legismertebb képviselője (nem hívők általában csak ezt ismerik) - a Stryper- is elég messze áll a black metaltól...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!