Van értelme megtanulni arabul?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 20:18
2/17 anonim válasza:
Szerintem azért van, mert kevesen beszélik. Neked hogy jutott eszedbe, és hol akarsz tanulni?
3/17 A kérdező kommentje:
"Neked hogy jutott eszedbe?"
Úgy, hogy szeretnék valamilyen nyelv(ek)re szövegeket fordítani... Pl.: Petőfi Sándor versei stb...
"és hol akarsz tanulni?"
Ha lehet valahol Székesfehérváron, mert az közel van.
2010. júl. 29. 21:08
4/17 anonim válasza:
Én Fehérváron, a Bugátban voltam benn pár arab órán és nagyon tetszett. Szerintem megérné. Ha több időm lett volna, akkor nem hagytam volna abba.
5/17 anonim válasza:
Én Pesten kutatok valami jó helyet, azért kérdeztem :)
6/17 anonim válasza:
Mindennek van értelme tanulni. Az más kérdés, hogy azt mennyire tudod majd pénzzé alakítani. De értelme nem csak annak van, amiből pénzt tudsz csainálni, hanem mindennek, amivel gyarapítod önmagad.
7/17 anonim válasza:
"mennyire tudod pénzzé alakítani"
fordítóirodában 40 ezer ft-ot kértek egy féloldalas szöveg arabról magyarra fordításáért - kevés a fordító, magas a tarifa
8/17 A kérdező kommentje:
És még azt mondják nem éri meg ilyen nyelveken tanulni. :S
2010. júl. 30. 19:41
9/17 anonim válasza:
Minden nyelvtanulásnak van értelme! de pl. arabot (vagy más egzotikus/kicsi nyelvet) csak akkor érdemes, ha már tudsz jól egy általánosabban hasznosítható nyelven pl. angolul.
Ha már tanultál angolul, akkor készülj fel, az arab sokkal nehezebb! Az írás, az olvasás, a nyelvtan... a beszédről és a rengeteg dialektusról nem is beszélve.
10/17 anonim válasza:
van értelme csak veszélyes amióta megy az arabüldözés regisztrálják az arabul tanulókat amenyiben rádsütik hogy terrorista vagy beszoptad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!