Miért félek angolul beszélni másokkal? Olyan érzésem van mindig hogy szorongok ha meg kell szólaln
Szóval: a nyelvvizsga beszédem is 90 felett lett, viszont amikor egy real külföldivel kéne beszéljek egyszerűen szorongok mikor meg kéne szólalni, persze beszélek de nem bírom leírni azt a frusztrációt amit a nyelvvel kapcsolatban érzek ( nem szidom tök egyszerű nyelv de sosem volt igazán a kedvencem nagyrészt a tanáraimnak köszönhetően)
Beszélek egy másik nyelven, azt imádom, pedig sokkal nehezebb (szláv)sőt megszólalni is imádok
Egyik ismerős külföldi haver felhívott volna dumálni de leírtam neki az indokot...nehezen hallom/értem az akcentust, nem vagyok biztos az akcentusomban, félek rosszul mondom és kiröhögnek, volt hogy nem értették először az akcentusom,lehet ebből a “fóbiából ered”
Na meg a hallásértés sem volt erősségem a vizsgán
Szerintetek?
Nem merek és azért se hívom fel mert tudom h beégnék mert írni nagyon jól írok de beszélni...
Hat es pont ezen gatlasok atlepeserol beszeltem.
1# voltam
Ezzel sokáig én is így voltam, ma már angolul kell előadásokat tartanom, szóval ezt lelehet küzdeni akkor, ha beleugrasz abba, amitől félsz.
De egyébként nem is biztos, hogy rossz a kiejtésed. Tudom, hogy idegen vagyok, de szívesen felajánlom, hogy segítek ebben, szerintem nekem ezzel nincs gondom. Persze csak ha gondolod, akkor írj egy privátot :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!