Adjam fel? Mit tegyek?
Konferencia tolmács akarok lenni és sok nyelvet akarok lenni és sok nyelvet anyanyelvi szinten beszélni. 17 éves vagyok és angololul meg németül már nagyon jól tudok. Probléma az, hogy transzszexuális lány vagyok. Páran mondták itt, hogy rondán fogok kinézni, mert látszani fog, hogy fiú voltam. Ha ez sajnos igaz akkor valószínüleg nem fogok tudni konferencia tolmácsként dolgozni. Ami elkeserít, mert nekem három nagy célom van:
1.Konferencia tolmács akarok lenni.
2.Sok nyelvet akarok beszélni anyanyelvi szinten
3. Lány illetve nö akarok lenni.
Alapból nincs önbizalmam, de most mégrosszabbul érzem magam. Azt is hiszem, hogy túl hülye vagyok, hogy elérjem a céljaimat.
Ezt a kérdést már több mint 4x írtad ki amit én láttam...
Szerintem nincs ennek akadálya, ha mégis van akkor mérlegelj melyik éri meg neked jobban.
kb. huszadszor írod ki!
Remélem, ismét törlik!!!!
ha nem kapsz rendes választ, van lehetőséged később egyetlen kattintással kiemelni a kérdést. Az erre szolgáló gomb pirosan fog virítani a kérdésedben, amikor eltelt az ehhez kellő idő. Nem kell újra leírnod.
Bár minden alkalommal át van egy kicsit fogalmazva. Felmerült bennem, hogy készülöd talán elmondani valakinek ezt? És itt gyakorlod? Segített már valamelyik verziód valamiben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!