Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Le tudnád fordítani mit...

Le tudnád fordítani mit beszélnek? Lentebb .

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=k3D6VV0IceY

Azt szeretném tudni , hogy mit mondanak a videón , és min kapja fel a vizet frank shamrock . Chuck Norris & Frank Shamrock között folyik a párbeszéd . 2:00 - tól 2:30 - ig kellene .

2010. júl. 24. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:

S: - Elég gyors volt neked?

N: - Olyan vagy, amilyennek mondják.

S: - (a mondat második felét nem értem pontosan, de a lényeg h szervez vmi bulit (ami biztos tök jó lesz, meg csibészes) és meghvíjva rá Norrist is.

N: - Nem kösz, megválogatom a társaságom (megválogatom kivel társulok, vagyok együtt stb.)

Na és ezen iszonyatosan barág :D

2010. júl. 28. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Berág aza barág...
2010. júl. 28. 15:08
 3/4 anonim válasza:

- Gyors voltam?

- Magadhoz képes igen

- Adok egy nagyszerű és hatalmas partit ("magamnak"), (s szerintem ez valami olyasmi lenne, de átfordítani nem tudom), hogy nem túl fontos de jöhettek mindketten.

-Kösz nem, megválogatom kikkel "lógok" (vagyok együtt)!

-Mi van? Mit mondtál?

-Azt mondta, hogy... és megismétli ez már a néger pasi)

-Tudom...MIT MONDOTT

és a végén csúnyán néz a bácsi. (szóval a hadüzenet váltás megvolt :) a többit nem tudom mert nem nézem :D)

2010. júl. 29. 13:58
 4/4 anonim válasza:
Magadhoz képest vagy minden az amit mondtál.. valmi ilyesmi, de ez sértés lenne az arcából és a jelenetből ítélve
2010. júl. 29. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!