Milyen nyelvet tanultok, és milyen szinten vagytok?
angol->alap szint
japán->alap szint szintén
tanultam 6 évig németet de rühelltem, csak nem volt más a suliban, és semmire nem emlékszem XD
angol: 7 éve suliban, de egyelőre semmi haszna, mivel gyűlölöm...mondjuk kb olyan középhaladó szinten vagyok
olasz: 2 éve, egyelőre alap szint suliban, de igyekszem, járni fogok "feketén" a faktra meg szakkörbe is
bepróbálkoztam a latinnal, meg a japánnal, de mindkettőt abbahagytam még nagyon az alapoknál... azért talán eladni már nem tudnának, de azt hiszem azt spanyolul meg szerbül sem :)
angol- különtanárnál, emeltszintű érettségi, felsőfok
spanyol- iskola, 3 év, alapszint. Szerintem ezzel a véleménnyel egyedül vagyok az országban, de nagyon ronda nyelv.
német: lassan 17 év, középfok nyelvvizsgával
angol: 3+9 év, írásbeli elég jó, szóbeli nem annyira, alap és középfok közötti
latin: 12 év, olvasott szövegértés nem a legjobb, legalább alap, pontosan nem tudom megítélni
eszperantó: hallott szöveget nem nagyon gyakoroltam, de legalább alapfok
német: 5 év, suliban, de semmit nem tudok :'D pedig ötös vagyok belőle. bemagolok mindent, de egy mondatot nem tudok kinyögni, alapszint.
angol: 4. évemet kezdem, iskolában, középszint
latin: 1 évig tanultam,suliban, de semmit nem emlékszem belőle
spanyol: 1 hónapja kezdtem, különtanár, még nagyon alap :)
angol: ezt már nem tanulom, egyébként 9-ig gimiben tanultam, utána/közben különtanárnál, aztán közép, meg később felsőfokú is lett persze, meg emelt érettségit kaptam a középre, mert ez már jó rég volt:D
francia: szintén gimiben 4 évig, néha eljártam különtanárhoz is. Középfokú, emelt érettségi van
spanyol: 2 évig jártam magántanárhoz, kb. középszinten beszélem
japán: hát erre most járok, egyetemen, állítólag középszinten vagyunk, ezt azért kétlem. valamivel jobb mint az alapfok inkább. különtanárhoz is járok suliidőben.
svéd: szintén egyetemen tanulom, ebből középszint kb.
latin: 1 évig tanultam egyetemen, de őszintén szólva ez a legsz*rabb nyelv, amivel valaha találkoztam. Nem tetszett, és nem is akartam tanulni, de kellett. Kb. semmilyen szinten nem állok már belőle.
Jövőre a koreai nyelvvel is bővül majd a repertoár, szintén az egyetem keretein belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!