Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Milyen nyelvet tanultok, és...

Milyen nyelvet tanultok, és milyen szinten vagytok?

Figyelt kérdés
Egyedül tanuljátok, vagy esetleg suliban/tanfolyamon? Miből tanultok?
2010. júl. 22. 21:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
suliban 12 évig angolt, de igazából csak az uccsó 4 év ért valamit---> közép szint de a nyelvvizsga nincs meg és németet 4ből kb 2 évig tanultam is gimiben és alap szint
2010. júl. 22. 21:16
 2/15 anonim ***** válasza:

angol->alap szint

japán->alap szint szintén

tanultam 6 évig németet de rühelltem, csak nem volt más a suliban, és semmire nem emlékszem XD

2010. júl. 22. 21:20
 3/15 anonim ***** válasza:
Angolt tanulok középiskolában, de hát elég gyenge.
2010. júl. 22. 21:28
 4/15 anonim ***** válasza:
angolt 12éve a suli miatt és a felsőfokúm meg van belőle, aztán német 6-7éve szintén suli miatt ez középszinű és francia alapszinten..
2010. júl. 22. 21:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

angol: 7 éve suliban, de egyelőre semmi haszna, mivel gyűlölöm...mondjuk kb olyan középhaladó szinten vagyok

olasz: 2 éve, egyelőre alap szint suliban, de igyekszem, járni fogok "feketén" a faktra meg szakkörbe is

bepróbálkoztam a latinnal, meg a japánnal, de mindkettőt abbahagytam még nagyon az alapoknál... azért talán eladni már nem tudnának, de azt hiszem azt spanyolul meg szerbül sem :)

2010. júl. 22. 23:10
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

angol- különtanárnál, emeltszintű érettségi, felsőfok

spanyol- iskola, 3 év, alapszint. Szerintem ezzel a véleménnyel egyedül vagyok az országban, de nagyon ronda nyelv.

2010. júl. 23. 00:22
 7/15 anonim ***** válasza:

német: lassan 17 év, középfok nyelvvizsgával

angol: 3+9 év, írásbeli elég jó, szóbeli nem annyira, alap és középfok közötti

latin: 12 év, olvasott szövegértés nem a legjobb, legalább alap, pontosan nem tudom megítélni

eszperantó: hallott szöveget nem nagyon gyakoroltam, de legalább alapfok

2010. júl. 23. 15:29
 8/15 anonim ***** válasza:

német: 5 év, suliban, de semmit nem tudok :'D pedig ötös vagyok belőle. bemagolok mindent, de egy mondatot nem tudok kinyögni, alapszint.

angol: 4. évemet kezdem, iskolában, középszint

latin: 1 évig tanultam,suliban, de semmit nem emlékszem belőle

spanyol: 1 hónapja kezdtem, különtanár, még nagyon alap :)

2010. júl. 23. 20:04
 9/15 anonim ***** válasza:

angol: ezt már nem tanulom, egyébként 9-ig gimiben tanultam, utána/közben különtanárnál, aztán közép, meg később felsőfokú is lett persze, meg emelt érettségit kaptam a középre, mert ez már jó rég volt:D

francia: szintén gimiben 4 évig, néha eljártam különtanárhoz is. Középfokú, emelt érettségi van

spanyol: 2 évig jártam magántanárhoz, kb. középszinten beszélem

japán: hát erre most járok, egyetemen, állítólag középszinten vagyunk, ezt azért kétlem. valamivel jobb mint az alapfok inkább. különtanárhoz is járok suliidőben.

svéd: szintén egyetemen tanulom, ebből középszint kb.

latin: 1 évig tanultam egyetemen, de őszintén szólva ez a legsz*rabb nyelv, amivel valaha találkoztam. Nem tetszett, és nem is akartam tanulni, de kellett. Kb. semmilyen szinten nem állok már belőle.

Jövőre a koreai nyelvvel is bővül majd a repertoár, szintén az egyetem keretein belül.

2010. júl. 24. 00:58
 10/15 anonim ***** válasza:
hát nem lehet könnyű neked :D
2010. júl. 26. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!