Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Lehetne több kérdésem? Tolmács...

Lehetne több kérdésem? Tolmács akarok lenni.

Figyelt kérdés

Jó estét és Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek elõre. Az az álmom, hogy tolmács legyek és sok nyelvet beszéljek anyanyelvi szinten. Tudom, nehéz lesz, de készen állok sok dolgot feláldozni, mert ez a cél nekem nagyon fontos.

Az elsõ kérdés: Önök szerint meg tud a magyar nyelv abban akadályozni, hogy sok nyelvet beszéljek anyanyelvi szinten? Tudom, hogy hülye kérdés, de aggódom ez miatt. Már két nyelvet beszélek nagyon magas szinten, és eddig azt tapasztaltak, hogy a magyar lehet elõny számomra, mert nagyon nehéz nyelv és segít más nyelvek megtanulásában és azok nyelvtanjának helyes használatában. Én viszont aggódok, hogy nem sikerül elérnem az anyanyelvi szintet sok nyelvbõl az anyanyelvem miatt.

2.kérdés: Páran azt mondták, hogy a magyarom pocsék. Ez igaz?

3.kérdés: Transzszexuális lány vagyok és attól tartok az álmom ez miatt nem válhat valóra. Kell ezért aggódnom?

Szép estét és Boldog Karácsonyt kívánok!

TL17

2019. dec. 23. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az álmod váljon valóra. Ha hiszel, akkor minden lehetséges.

Áldott Karácsonyt Kívánok!

2019. dec. 23. 20:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:) Önnek is!:)
2019. dec. 23. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Na most akkor aggódok vagy aggódom ? Szóval nem pocsék, de van mit javítani.
2019. dec. 23. 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Továbbá: "és Boldog Karácsonyt ...... ez miatt."

Tehát a 2. kérdésedre a válasz: IGAZ!

Ettől még lehetsz tolmács ebben a pongyolabeszédű világban, de az anyanyelvedet is tanuld!!!!

2019. dec. 23. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
43%

Troll.

Szerintem szakemberre van onnek szuksege.

2019. dec. 24. 10:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Miért vagyok troll? Azért mert transz vagyok?
2019. dec. 24. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!