Mi a kedvenc idegen nyelved. Miért? Beszéled?
Természetesen az angol. Ha tudod a nyelvet, kinyílik számodra a világ és az internet is. Nem találsz olyan kontent-et ami ne lenne meg ezen a nyelven, a milliónyi filmekbe és a sorozatokba akár bele is fulladhatsz, mert rengeteget van amit nem szinkronizálnak/tak magyarra sosem, nem beszélve a könyvekről, meg kb minden más ami az interneten van.
Valamint bárhova mész, mindenhol megértenek. Ha pedig mégsem értenek meg, akkor nem téged néznek hülyének :)
Igen, beszélem a nyelvet, gyerekkorom óta angol nyelvterületen élek és oda jártam iskolába/egyetemre is.
Egyedül az a bajom a nyelvvel, hogy nem számít különlegesnek vagy "menőnek" ha tudsz angolul, mert szinte alap dolognak számít. Szívesen tanulnék mondjuk franciát vagy olaszt.
Nekem a spanyol. Beszélem, elvileg felsőfokúm van, de azért a valóságban ezt még nem merném magabiztosan kijelenteni, hogy ilyen szinten vagyok, most egyetemen tanulom az angollal együtt, de azt sosem fogom úgy szeretni, mint a spanyolt.
A nagy álmom pedig a lengyel lenne, de az még várat magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!