Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Meg tud tanulni angolul az...

Meg tud tanulni angolul az aki gyakran magyarul is elfelejti hogy mit akar mondani?

Figyelt kérdés
2019. szept. 3. 00:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy sokkal többet kell majd angolul a beszédet gyakorolnod, mint egy átlagembernek.
2019. szept. 3. 20:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja, neked nem kifejezési bajod van, hanem pszichológiai. Visszafogod magad, azért nem tudsz beszélni, mert folyamatos szűrő van a fejedben. Nekem is pont ez jött le ahogy olvastam a kis irományodat. Keress fel egy pszichológust, tök jót tesz, nekem is van.
2019. szept. 4. 03:42
 13/14 A kérdező kommentje:
pszchologus ezen nem segit attol a szomszédom ugyanugy szélhámos marad
2019. szept. 4. 11:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
De legalább meg tudod majd neki mondani azt, amit akarsz. Ha pedig megtanulod az udvariassági formulákat, akkor udvariasan is meg tudod mondani. Ezeket meg kell tanulni és használni. Bátorság!
2019. szept. 6. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!