Miért "divat" a magyar lányok, nők körében az "olasz meló"?
Azt hallottam ,hogy Európában arányaiban Magyarországról érkezik a legtöbb erotikus munkát végzi nő.
Olvastam korábban,hogy egy razzia során valamelyik olasz városban 500 magyar lány bukott le akik illegálisan dolgoztak.
vagy pl.: Amszterdamban állítólag van olyan utca,sikátor ahol csak magyar lányok vannak.Zürichben 150-re becsülik a magyar szexmunkásokat stb.
Óvatos becslések szerint is mintegy 20 ezer lány dolgozik nyugaton aki a testéből él.
Igaz ez?
Ha igen miért?Büdös nekik a normális munka?
Mi lett a magyar erkölccsel?
tegnap 17:26!
1.Hát egyáltalán nem biztos,hogy tudják.Sok lány azzal a kamuszöveggel megy ki Olaszba hogy pincérkedni,felszolgálni fog.
2.Hát attól függ?
Ha balettozol vagy versenytáncolsz akkor semmi probléma.
Hogy mért van ez??
Levezzetem azon a példán ami előttem van:
Anyukám varrodába dolgozik meósként(minőségellenőr)
Van olyan varrónő aki egy hónapban 35.000 ft keres 35 fokba dolgozznak ekkora kánikulába is.
Anyum elvált ő keres 70.000 ft úgy, hogy teljesen kikészítik idegileg, de nem csak őt mondjuk... jan és anyumnak 15 éve itt van...
Tehát akkor érted már mért mennek el ribinek? Ott jobban meg is vannak fizetve gondolom
vagy egyik ismerős most kapta meg a diplomáját mérnök lett belőle végig kitűnő volt suliba... még nem kapott olyan állásajánlatot amiből meg is tudna élni
ÉN úgy vagyok vele, inkább leszek prosti, legalább keresnék vele valamennyit, mint egy kis p!csa, akit a hétvégi diszkóban éppúgy megb@sznak, mint egy prostit, csak full ingyen... Szerintem utóbbi mindenképp rosszabb, de lelkem rajta.
Ha úgy adódna, és minden kötél szakadna, én kipróbálnám ezt a munkát is.
07-10 22:28
Ez a példa is jól mutatja, hogy a prostitúció érdemben javítja az ország fizetési mérlegét. Tapsot a prostituáltaknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!