A cigányok miért vitték el a most lomtalanításkor kidobott zárlatos szendvicssütőt?
Figyelt kérdés
Azért lett kidobva mert rossz, még a vezetékénél ki is gyulladt.(látszik is rajta). Az is lehet hogy ha bedugják a konnektorba megrázza őket az áram. Emiatt aggódok egy kicsit, nehogy valami baj legyen belőle.2010. júl. 6. 16:42
1/34 anonim válasza:
Jájj ne így ird ki a kérdést,sérti á jogáikát.. -.-
amúgy meg nem mind1,hogy megrázza őket vagy nem?:D:D
....
2/34 anonim válasza:
Ezen mért kell aggódni? Az kell nekik akkor.
3/34 anonim válasza:
Ha fembol van, azert vittek el...
4/34 anonim válasza:
Én az ilyen dolog miatt nem aggódok. Egy pereputtyal kevesebb. :)
5/34 anonim válasza:
igy van.amugy első vagyok megint:D
6/34 anonim válasza:
"Emiatt aggódok egy kicsit, nehogy valami baj legyen belőle."
Ennek inkább örülni kéne és adni az összesnek ilyen sütőt :D
7/34 anonim válasza:
kiszdik belőle a vezetékeket elsősorban. örülj neki ha nem a házad előtt berhelték szét, mert a darabjait biztos otthagyták volna..
8/34 anonim válasza:
és én még féltem leírni a véleményem,próbáltam finoman fogalmazni:DDDD
9/34 anonim válasza:
A hűtőt is szétszokták mindig bontani,szoktam látni:XD Biztos volt benne valami értékes,amit eladnak jóáron...
10/34 anonim válasza:
dehogy fogják azt bedugni, elviszik a méhtelepre, mert fémből van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!