Hogy vált ez a locsolkodás népszokássá?
A lányok nagyrésze gyűlöli, akiket kérdeztem. Sokan el is utaznak vagy bezárkóznak pont emiatt, hogy ne kelljen fogadni a locsolkodókat. Meg ugye sokan kegyetlenségnek tartják vödör vízzel lelocsolni valakit (szerintem is az), de akkor hogy terjedhetett el? Elnyomó, erőszakos férfiak?
Meg sokan azért utálják, mert a pénzre mennek, meg büdös lesz tőle a hajuk, de régebben (2000 előtt) ez nem volt jellemző, vagy igen?
Szóval a vödörrel és szódával való locsolást tartod rossznak és kegyetlenségnek , áhááááá...
:DD
És miért? :D
És emiatt nevezed rossznak és kegyetlenkedésnek? :D Az igen. :DD
Szerintem azok a lányok, akiket ilyen módon locsolnak meg, először igent mondanak arra a kérdésre, hogy szabad-e locsolni.
Az a baj, hogy semmit nem értettetek abból, amit mondtam.
De jó, akkor felejtsük el az összes hagyományt, és nézzük csak a mát:
ez a szokás ki fog halni.
Mivel ma már a nők (se) tudják, hogy mi miért van belőle, és sokan csak nyűgnek érzik, ezért a férfiak közül egyre kevesebben fogják csinálni.
Tudod, az ellenkező híresztelések ellenére ők nem érzik olyan jó ötletnek a nők tiltakozása ELLENÉRE locsolni.
a nők tiltakozása ellenére? olvassál már ! :D
Tudod, van olyan, hogy locsolóvers :D Na, ha annak az utolsó mondatát megfigyeled, akkor meg fogsz lepődni, úgy hangzik hogy szabad-e locsolni :D ez egy engedélykérés, nem? szerinted nem? :D Ha erre az a válasz, hogy nem, akkor nem locsol senki erőszakkal, nyugodjál meg :D
...normális helyen.
De van olyan, hogy ketten lefogják a lányt, a harmadik leönti egy vödörrel.
Nem tudom, hol szokás, de arrafelé nincs locsolóvers.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!