Szántór kérdése:
Május fát állítás városban?
Figyelt kérdés
Május fát szeretnék állítani de a lány panelban lakik előttük van egy füves rèsz fákkal stb ami ugyebár közterület ha én ott állítok májusfát meg büntethetnek ?2019. ápr. 24. 22:57
1/3 anonim válasza:
Egy barátomnak a párja szintén társasházban lakik. Neki úgy szokott májusfát állítani a haver, hogy a bejáratnál lévő korláthoz erősíti a fát. Ezért szerintem nem büntetnének meg, annyi emberség van a közterület őreiben is szerintem ezen a napon
2/3 anonim válasza:
Nem tudsz neki csinálni cserépbe egy kicsikét? Tudom, úgy nem az igazi, de panel előtt nem hinném, hogy jó ötlet lenne ilyent csinálni.
3/3 Krómgyűrű válasza:
Nekem a haverom egy közeli parkból kivágott egy fát, majd azzal rohangált a fél városon keresztül mindenen 😂. Azt látni kellett volna. A barátnője az emeleten lakott, ő meg felmászott odáig a fával és ott díszítette fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!