Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Tudnátok olyan karácsonyi...

Tudnátok olyan karácsonyi énekeket, dalokat mondani, amik a náci Németországban voltak népszerűek, kb 1935-1945 bezárólag?

Figyelt kérdés
Mivel nagyon kedveljük a történelmet, most egy ilyen tematikus karácsonyt szeretnénk rendezni szűkebb családi körben, az egykori náci Németországban népszerű karácsonyi dalokkal fűszerezve a hangulatot. Elsősorban olyanokra volnánk kíváncsiak, amik a youtube-on vagy más online szolgáltatásban elérhetőek és természetesen nem újragondolt, mixelt, vagy death-metálos, hanem az originált változatokra helyeznénk a hangsúlyt.

2018. dec. 16. 05:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés igenis jó, a website üzemeltetőinek is, mert ha mások rákeresnek, rágugliznak valamelyik kulcsszóra, akkor majd erre az oldalra keverednek, ami a megjelenő hirdetések által bevételt termel az oldalnak, segítve a fennmaradását. Ez mindenkinek csak jó, gondolom te is előszeretettel használod, nincs másik ilyen oldal.
2018. dec. 18. 01:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyre kevesebb szeretettel. A minőség romlásával arányosan. A hirdetésekről meg annyit: ki vannak kapcsolva. Tolakodó és hamis reklámokra nem vagyok vevő. Nagykorú vagyok, el tudom dönteni, mire van szükségem, mire nem.

Arra még emlékeztetnélek, a GYK jelentése és célja ismereteket terjeszteni. Olyanokat, amelyekre kérdés feltevésével kíváncsiak. De valóban létezik kérdésnek álcázott propaganda is. Csak az nem e fórum profilja. Ha mégis, rossz helyen vagyok.

2018. dec. 18. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!