Küldenél virágot névtelenül az exednek, ha még mindig nagyon fontos számodra úgy, hogy ő közben már mással van, és rá fog jönni, hogy te küldted?
Figyelt kérdés
2018. szept. 14. 15:55
1/5 anonim válasza:
Névtelenül nem, ha én küldök akkor tudja az hogy ki kül
Ha már mással ban akkor meg felesleges.
2/5 anonim válasza:
Nekem az ex az mindenképp tabu bármilyen szinten. Ha ő szakított és én már semmi esélyt nem látok akk mehet az életemből, ha meg én szakítottam akkor meg pláne. Blockold minden médián (face, insta, snap, twitter.. stb.), és akk hamar elfelejted. Ne gyötörd magad vele. Rengeteg szingli csaj van a világon
3/5 anonim válasza:
Attol, hogy dragakovekkel kirakott ezustkanallal eszed a romlott lecsot, attol az meg nem lesz finom.
4/5 anonim válasza:
Miért is ne? Tudja, hogy szeretem, bár nem hatja meg, de ettől nem lesz nekem kevésbé fontos. Nem vagyok az a fajta, aki olyan könnyen eldobja az embereket, mint egy lyukas zoknit.
5/5 anonim válasza:
Ez valami romantikus lovagregény tesztje?
Egyébként nehezen menne, mert sejtelmem sincs hol lakik, mit csinál, kivel van, mert semmi közöm többé hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!