A romák miért csinálják ezt?
Figyelt kérdés
A múltkor a buszon ültem és ahogy elment a busz egy templom előtt egy roma fiatal keresztet vetett ez valami szokás náluk vagy mi?2010. jún. 15. 21:20
1/11 anonim válasza:
Fél, hogy fellázadnak a magyarok, és kő kövön nemfog maradni :D
2/11 anonim válasza:
ez általában a katolikusoknál szokás, azt hiszem.
3/11 anonim válasza:
Régen minden katolikus keresztet vetett,ha egy templomot,vagy útszéli keresztet látott. Még ma is vannak,kik így tesznek. Ez a roma vallásos lehetett.
4/11 anonim válasza:
Én követ vetek ha cigányt látok...Lehetőleg a feje felé
5/11 anonim válasza:
Ez egy nagyon szép keresztény szokás, megható, amikor ezt látom, és röstellem magam, ha nekem nem jut eszembe.
6/11 anonim válasza:
miért ne tehetné?
nem láttatok még katolikus cigányt??
7/11 anonim válasza:
Én nem vagyok c.,de az anyám(83éves)is így tesz ha templom,vagy kereszt mellett megy el.Sőt ha meghallja a déli harangszót akkor is.Vidéki vk.
8/11 anonim válasza:
Ez nem roma szokás, hanem katolikus.
9/11 anonim válasza:
A romák miért..........omg.Hát mert romai katolikus.
10/11 anonim válasza:
Anyukám is keresztet vet ha elmegyünk egy útszéli kereszt, vagy egy templom előtt, pedig se nem roma, se nem túlzottan vallásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!