Az USA-ban nem mosnak fogat vagy tonna számra nyomják a cukrot/szénsavast?
Figyelt kérdés
Azért merült fel benne a kérdést, mert már nem első alkalommal látok olyat hogy egész fiatal államok beli gyereknek fogkoronája van. Olyan képen amin mosolyog és villog ki a fém a szájából.2018. máj. 23. 21:47
1/3 anonim válasza:
Tonna számra nyomják a cukrot/szénsavast. Ennyi.
2/3 anonim válasza:
Hát... laknak ott majdnem 400 millióan, abban van ilyen is, meg olyan is. Mindent összevetve viszont az amerikaiaknak elképesztően magas szintű a szájhigénéjük. Több mint két évig éltem a fehér középosztályban (szóval feketékről, mexikóiakról stb nem tudok nyilatkozni), de majdnem csak tökéletes fogsorokat láttam.
Nem lehet hogy arra a divat fém fogra illeszthető koronára gondolsz? Az kivehető. Röhejes divat mondjuk, legalábbis az óceán innenső partjáról nézve.
3/3 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy mű korona. àtlagos fehér középosztàly béli fehér gyerekeknél làttam màr nem egyszer.
2018. máj. 24. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!