Szerinted melyik himnusz a legszebb a Világon?
Figyelt kérdés
Szerintem az izraeli.Még mielőtt valaki félreért, nem vagyok a vallás követője, de itt most nem szeretnék rasszizmust semmilyen népre.Szimplán csak a véleményekre vagyok kíváncsi.2018. febr. 10. 16:07
1/11 anonim válasza:
Én a németbe borzongtam bele mindig jó értelemben. Régen mikor néztem a Forma1et és Schumacher nyert egy futamot és meghallatom kirázott a hideg. Imádom :)
2/11 anonim válasza:
A német nekem is tetszik, de az orosz himnusz is nagyon szép, dallamos. Ami még nagyon tetszik, a francia és az amcsi himnusz.
3/11 anonim válasza:
Nekem is a német tetszik. Nem siratós, nem is parádés, de fennkölt és dallamos.
5/11 anonim válasza:
Nekem az amerikai és izraeli. (Tényleg nincs SEMMI politikai indíttatás mögötte, csak ízlésbeli.)
6/11 anonim válasza:
1. Magyar (mert a miénk és megható, időnként "szempárásító")
2. USA (mert lendületes, lélekerősítő, optimizmust sugárzó)
3. Olasz (mert zeneileg tán a legfülbemászóbb)
Félreértést én sem szeretnék, de nekem a mai napig is az egyik kedvencem (bár nem himnusz) az Internacionálé. (Nem tartalmilag, hanem zeneileg.) :)
8/11 Krecc15 válasza:
Nekem az orosz tetszik a legjobban,fülbemászó!
9/11 anonim válasza:
A mongol. Nem túl ismert, de érdemes rákeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!