Mi a véleményetek a vadászatról?
Becsülöm az ilyen embereket, amint meglesz a lehetőségem rá, szeretnék én is így élni.
Ha magunk szerezzük meg és dolgozzuk fel a húst, génmanipuláció esa többi dolog nélkül, az olyan, mintha valamit mi is adnánk cserébe, miután elvettünk valamit a természetből.
Ráadásul így tudjuk, mit eszünk meg, a boltban vásárolt húsba azt tesznek bele amit akarnak, kevesen tudják milyen ártalmas dolgokat adnak hozzá.
Ha valóban táplálékszerzés miatt történik, és nem vesznek el sokat a természetből, csak annyit, amennyire szükség van, akkor semmi problémám vele. Viszont, ha pl. rókákat, vagy mas állatokat ölnek le a bundájukért, azt elítélem.
Nem értek egyet azzal, hogy egy vadász ne szeretné az állatokat, gondoljunk pl. az indiánokra, akik nagyon tisztelték a természetet, megis vadasztak. Csak törekedtek arra, hogy csak annyit vegyenek el, amennyire valóban szükségük van.
#2 Én a hozzad hasonlókat dobnám abba a bizonyos ketrecbe.
A mai világban szükség van a vadállomány szabályzására, ezt pedig a vadászok végzik el.
Egyébként igen, annyira gyűlölik az állatokat, hogy télen ők visznek neki enni...
Ne válaszolgass olyan témában, amihez nem értesz.
Ezt olvasd el. Ha szerinted olcsó 200 ezerért engedélyt szerezni, 400 ezerért fegyvert venni, többszázezer forintot kifizetni minden évben, hogy vadászhass az adott területen, majd ezek után még meg is kell venned az általad lőtt állatot, akkor csináld. Szerintem olcsóbban kijössz, ha a boltban veszel húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!