Hogyan alakulhatott ki a körülmetélés hagyománya a történelem során?
#8, a férfiak körülmetélése teljesen más mint a nőké, a férfiaknál csak azt a bőrdarabot nyisszantják le, attól ugyanúgy élvezik a szexet.
A női körülmetélés meg néhány elmaradott afrikai országban van, és az már tényleg egy csonkítás, kivágják a csiklót, kiasjkakat, nagyajkakat, és összevarrják az egészet csak két kis lyukat hagynak a pisinek és a menstruációnak. Ez már tényleg arra szolgál, hogy a nők ne élvezzék a szexet, és hogy alárendeltjei legyenem a férfiaknak. Szomorú. :(
"de ezt az örömszerzési dolgot nem értem teljesen, hiszen nekem volt olyan haverom, aki alig várta a 18-dik életévét, h akkor saját felelősségre metéltesse magát, és utána meg azóta is esküzik rá h ezerszer nagyobb öröm a szex ...
most akkor ez hogy van?"
Ez konkrétan az öncsonkításnak egy társadalmilag (ilyen-olyan okokból) elfogadott módja. Egyes helyeken megkövetelt módja. Ha egyszer elveszíted, akkor többet nem lesz. Tehát aki egyszer levágatta, az utána akkor is esküdözni fog rá hogy jobb a szex, ha igazából nem is jobb, de ha beismerné hogy nem jobb, akkor kvázi azt is beismeri, hogy egy életre el***ta a dolgot, a legfőbb testrészével kapcsolatban. Ez viszont a (férfiúi) büszkeségével menne szembe, szóval már csak ezért sem fogja beismerni, ha igazából mégsem jobb vagy nem is olyan jó.
Persze, arról fogalmam sincs, hogy az emberek hány százaléka van így vele vagy úgy, ebben nem is kívánok állást foglalni. Csupán jószerével megkülönböztethetetlen a két csoport egymástól, így nem is nagyon lehet eldönteni, hogy tényleg jobb-e neki, vagy sem.
" megkülönböztethetetlen a két csoport egymástól"
hogy mi mi mi ????
ne haragudj, nem értem ezt a mondatodat ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!