Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Ügye nem csak nekem van...

Ügye nem csak nekem van elegem a szaros kínai cuccokból?

Figyelt kérdés

mai napon sikeresen leamortizáltam egy fém! öngyújtót, mivel cserélni akartam benne a szikráztató cuccost... visszarakom a belsejét, ami természetesen műanyag, erre beleszorul, se ki, se be. alulról egy csavarhúzóval akarom kipöckölni a belsejét, erre kilyukad a tartálya, aztán utána szanaszéjjel vertem mérgemben...

hogy lehetnek ilyen szarok ezek? kinek van felesleges atombombája?

2010. máj. 20. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem te vagy a bolond, hogy egyáltalán ilyeneken idegeskedsz. Öngyújtóból meg tényleg teljesen nagy hülyeség ilyen vihartöngyújtót meg fémet meg 3000 Ft-osat venni. Bemegyek a boltba, veszek 100Ft-ért, aztán 3 hónap múlva ha elromlik vagy kifogy, veszek egy másikat 100Ft-ért. De nincs az hogy karcos lett, meg ez a baja az a baja. Szóval ilyen apró dolgokat ne vegyél ezer forintos tételekért, inkább vegyél 100 Ft-ért de azt legalább nem sajnálod ha elromlik és nem kell szerelgetni.
2010. máj. 20. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek elege van a kinai cuccokból, de ugyanugy mindenkinek elege van abból, hogy a márkásabb minőségi ruhák nem éppen egy átlag magyar ember pénztárcájához van kimérve!

Nekem is rengeteg ruhám a kinai boltból, piacról van, de sajna én nem tehetem meg a 20ezer Ft-os cipőket és az 5-6ezer Ft-os felsőket max ha 1 darabot vennék belőlük én meg ugye nem szeretném ha mindig ugyanaz lenne rajtam...

2010. máj. 21. 09:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocs az offért: melyik húszezer forintos cuccot nem a kínaiak gyártják? Oké, ha nem tekintem az itthoni kis varrodákban gyártott cuccokat. De ami világmárka szerintem mind kínai. És most hallottam, hogy a nagy cégek (bankok, repülőtársaságok stb) már a telefonos ügyfélszolgálataikat is Kínában meg Indiában rendezik be. Kiképzik az embereket az adott tájszólásra, ha londoni bankot hívsz, akkor egy londoni akcentust beszélő kínaival fogsz tárgyalni. Hihetetlen.
2010. máj. 23. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:
biztosító
2010. aug. 24. 18:11
 5/5 A kérdező kommentje:
:D
2010. aug. 25. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!