Ügye nem csak nekem van elegem a szaros kínai cuccokból?
Figyelt kérdés
mai napon sikeresen leamortizáltam egy fém! öngyújtót, mivel cserélni akartam benne a szikráztató cuccost... visszarakom a belsejét, ami természetesen műanyag, erre beleszorul, se ki, se be. alulról egy csavarhúzóval akarom kipöckölni a belsejét, erre kilyukad a tartálya, aztán utána szanaszéjjel vertem mérgemben...
hogy lehetnek ilyen szarok ezek? kinek van felesleges atombombája?
2010. máj. 20. 22:45
1/5 anonim válasza:
Szerintem te vagy a bolond, hogy egyáltalán ilyeneken idegeskedsz. Öngyújtóból meg tényleg teljesen nagy hülyeség ilyen vihartöngyújtót meg fémet meg 3000 Ft-osat venni. Bemegyek a boltba, veszek 100Ft-ért, aztán 3 hónap múlva ha elromlik vagy kifogy, veszek egy másikat 100Ft-ért. De nincs az hogy karcos lett, meg ez a baja az a baja. Szóval ilyen apró dolgokat ne vegyél ezer forintos tételekért, inkább vegyél 100 Ft-ért de azt legalább nem sajnálod ha elromlik és nem kell szerelgetni.
2010. máj. 20. 22:59
2/5 anonim válasza:
Mindenkinek elege van a kinai cuccokból, de ugyanugy mindenkinek elege van abból, hogy a márkásabb minőségi ruhák nem éppen egy átlag magyar ember pénztárcájához van kimérve!
Nekem is rengeteg ruhám a kinai boltból, piacról van, de sajna én nem tehetem meg a 20ezer Ft-os cipőket és az 5-6ezer Ft-os felsőket max ha 1 darabot vennék belőlük én meg ugye nem szeretném ha mindig ugyanaz lenne rajtam...
2010. máj. 21. 09:45
3/5 anonim válasza:
Bocs az offért: melyik húszezer forintos cuccot nem a kínaiak gyártják? Oké, ha nem tekintem az itthoni kis varrodákban gyártott cuccokat. De ami világmárka szerintem mind kínai. És most hallottam, hogy a nagy cégek (bankok, repülőtársaságok stb) már a telefonos ügyfélszolgálataikat is Kínában meg Indiában rendezik be. Kiképzik az embereket az adott tájszólásra, ha londoni bankot hívsz, akkor egy londoni akcentust beszélő kínaival fogsz tárgyalni. Hihetetlen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!