Van itt olyan aki lakóautóval járja a világot?
ha jól tudom ők már úton vannk úgy tiz éve..
6000font?Az kb kétmillió forint,nem? Azért már van választék.Bár én biztosan nem vennék ilyen öt tizéve ultramodern f....talicska elsőkerékhajtású sz....rt
Ilyenkor minden ki ott szokott ráb....szni (már aki nem ért hozzá) hogy megveszi csillivilli hiperszuper méregdrága elsőkeréhjtásu sz.....rt oszt elindul vel tartósa európai vagy vilégkörüli utra és megszivja mert full megterhelt állapotban nem fog tudni felmenni komolyabb emelkedőkön.Úgyhogy azt javaslom hogy ha világkörüli utat tervezel akkorinkább egy öregebb kardánhajtású mercedest vegyél ,ami kizárólag dizel legyen (benzines hosszútávra nem jó) és lehetőleg ne alkóvot mert abba szétrázodnak az illesztések és sztem idővel befog ázni a teteje .
kint vagy angliában? Sztem ne ott vegyél .Ott egyrész bejelenteni se nagyon tudod adás vételkor angol albérleti cimet hüjseg megadni hisz nem fogsz állandóan angliában( újonnan beköltöző lakók vannak azok meg kifogják hajigálni a kukába az idegenek leveleleit biztositós csekkjeid papirjaid adópapirjaid amit a lakóautód költségei vel kapcsolatba érkezik .
Meg drágább is náluk az ilyesmi plusz jobbkormányos ami szivás.Célszerűbb németeknél franciáknál lakóautót venni és itthon imerős v család lakcimére megvenni bejelenteni hogy arra lakcimre érkezzenek a biztositás, sulyadó val kapcsolatos levelek hogy mindig megkapd őket ha néha hazajössz.
Náunk is vannak már versenyzők ilyen téren .
Csak nem sokan.
Már magyarok is kezdenek ráérezni a lakóautózás ízére
Reméljük hogy hamarosan egyre többen leszünk magyaroországon is ;-)
[link] /f%C3%B3rum/2-lakoautok/13030-lak%C3%B3aut%C3%B3ban-lakni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!