Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Szerintetek van különbség a...

Szerintetek van különbség a közt hogy vkire azt mondják hogy ősmagyar vagy nagy magyar?

Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 09:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
91%
10:32: valóban nem a valódi nemzeti érzelműek között kell keresni. Azokról beszélek, akiknek van pofájuk "nemzeti érzelem" címszó alatt acsarogni, hogy utána az ellenük felszólalókra ráfoghassák, hogy a nemzetet bántják. Gyáva, gerinctelen és kifejezetten nemzetellenes dolog ilyen érzelmek mögé bújtatni az alja görénységet. És ilyen van, ne mondd, hogy nincs.
2010. máj. 15. 11:59
 12/30 traktor22 válasza:
27%
hűűű érdekes kérdés az ősmagyart még én se hallottam, sztem te az ómagyarra gondolsz.... ez úgy van hogy a nagymagyar a nagyobb halmaz és abból jön ki az ómagyar!! mert ugye a skinheadek nagymagyarok mégse ómagyarok!! Az ómagyarokat úgy tudod elképzelni hogy kárpátiát hallgatnak ilyen szőrős sapkát és turulos tarsolyt hordanak és otthon meg íjjal pózolnak!! főbb mondataik: "Vesszen Trianon!!!" "Mocskos Zsidók!!!" (már bocsánat a kifejezésért)
2010. máj. 15. 19:56
 13/30 anonim ***** válasza:
52%
Én inkább úgy mondanám hogy "mocskot Trianon" és "vesszenek a zsidók"! És nem kérek bocsánatot!
2010. máj. 15. 23:20
 14/30 anonim ***** válasza:
43%
Az "osmagyart" en az olyanokra mondanam mint a felettem levo zsidozo post iroja. Tehat korant sem pozitiv jelzo, mint ahogy a"nagymagyar" se, bar az talan egy fokkal jobb...
2010. máj. 16. 10:57
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 16:15!

Ha én itt azt tenném a magyar nemzeti jelképekkel, ami az összes amerikai filmből csöpög (minden ház előtt USA-zászló lobog, a gyerekek USA-zászlós pólóban járnak az iskolába, még a kispárnájuk is nemzeti címeres, a tűzfalakon és minden nagyobb felületen virít a nemzeti lobogó...), rohadt, rasszista "szarmagyarnak" tartanál! Nézd meg! Az ezeréves árpádsávos zászlót hogy meghurcolták az elmúlt években, pedig csak az történt, hogy a II. VH. vége felé pár hónapon keresztül néhány ezer elvakult idióta masírozott az árnyékukban! Felhívnám a figyelmed, hogy az osztrák címerben a mai napig ott található a sarló-kalapács, és a sógorok büszkén viselik, pedig egyes számítások szerint hatmillió halálos áldozatot követelt az eszmerendszer, amelyet fémjelzett!!! Sajnos a nemzeti büszkeségünket az elmúlt 60 év során olyannyira kiirtották a nemzetből, hogy félve hordtuk (már aki) március idusán a kokárdánkat! Az elvtársak és leszármazottjaik a Székely Himnusz éneklése alatt büszke tekintettel, mosolyogva kivonultak az országgyűlés alakuló üléséről!!! Pedig az ének gesztusa nem másról szólt, mint a szolidaritás vállalása saját véreinkkel, a Kárpát-medencében élő összmagyarsággal! Úristen! Ezek vezették 8-12 évig MAGYARORSZÁGOT!!!

Szentül hiszem, hogy egy Árpád-sávos kitűzőtől egyetlen becsületesen élő hazánkfiának nincs félnivalója! Mint ahogy a becsületes Hasszán Ali washingtoni képeslapkereskedőnek sem kell tartania az FBI-tól...

2010. máj. 16. 12:05
 16/30 anonim ***** válasza:
78%

mikor érti már meg minden magyar, hogy van idehaza egy mocskos zsidó banda, akik teljesen hamis képet festenek nekünk a világról, de a világnak is mi rólunk. addig itt béke és rend sosem lesz, amíg ezek itt élnek a mi földünkön.

alig száz éve lettek befogadva az országba, és most ők akarnak diktálni. most már van izrael állam, miért nem mennek oda? a kis zsidónak nincs rá pénze? oké ezt elfogadom. de a nagy gazdag pénzes politikus gazember zsidó miért nem megy? ha itt olyan rossz neki, akkor miért nem megy? a kérdés persze költői....a zsidó mindig hazudik

2010. máj. 16. 13:28
 17/30 anonim ***** válasza:
Kedves 12:05! Hadd döntsem már el én, hogy annak tartanálak-e. Nem tartanálak annak. De persze ez is hazugság, mint az utolsó hozzászóló írja. Akinek nem sok szabadideje lehet, hiszen mindig, mindenhol ott volt, amikor és ahol zsidó ember megszólalt. Mert hát különben honnan tudná?
2010. máj. 16. 15:31
 18/30 anonim ***** válasza:

hm, zsidólkodunk újfent? ha elfogynak az érvek, jön a személyeskedés?

Jézus a zsidóknak:

"A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja."

(János evangéliuma 8.44)

2010. máj. 16. 16:14
 19/30 anonim ***** válasza:
10:32-es annyi butaságot írsz össze-vissza ,te gyermek vagy még? Én hazaszerető zsidó vallású magyar vagyok,sok mindent megéltem ,de tényleg az én szememben kusza az írásod.
2010. máj. 17. 12:17
 20/30 anonim ***** válasza:
16:14-es még kuszább,ez a Jánosban inkább szól neki mint a zsidó népnek.
2010. máj. 17. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!