Hogyan viselkednek Magyarországon az erdélyi származásúakkal?
Figyelt kérdés
Szeretnék kiköltözni Magyarországra, de előbb mindenképpen tudni szeretném, hogy mennyi az esélye annak, hogy be tudjak illeszkedni? Hogyan viszonyulnak a magyarországiak az erdélyiekhez?2010. máj. 7. 19:54
11/15 anonim válasza:
A baloldaliak románnak fognak tekinteni és utálnak. A nem baloldaliak változó: vannak, akik kedvelik az erdélyieket, mások nem, mert az erdélyiek általában agresszívebbek, önzőbbek, rámenősebbek a magyarországiaknál és ez sokakat zavar.
12/15 anonim válasza:
Én kedvelem az erdélyi magyarokat.Ne aggódj be fogsz tudni illeszkedni,ugyanakkor vannak sajnos olyan emberek,akik lerománozzák az erdélyi magyarokat,de ez nem ellenszenv,inkább nemtörődömság vagy tudatlanság,nem kell törődni vele,amúgy sem tömeges jelenség ez,csak kevés ember mond ilyet.Várunk szeretettel! :)
14/15 anonim válasza:
Baloldali vagyok, az én kisvárosomba sok székely telepedett le, de román is, akinek magyar felesége van.Kedves emberek.
Egy pedig nem kedves mert az utcánkban már fele lakost feljelentett.
Hát őt aztán tiszta szívből utáljuk, bal és jobboldali, meg olyan, aki semmilyen oldali.
15/15 anonim válasza:
Székely vagyok és 20 éve élek itt, ez az otthonom, de nem a hazám.Fogsz kapni hideget-meleget, de ne érdekeljen.A lényeg, hogy a barátaim elfogadtak és szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!