Kevés ajándékot vettem volna?
Figyelt kérdés
Én elég nagy ajándékot kaptam, de sajnos nem is számítottam rá. Én vettem neki egy bőrből készült kulcstartót, ami egy lónyerget ábrázol(szereti a lovakat), de mikor odaadtam, láttam rajta,hogy jósz@rt vettem. (qrvaszarul érzem magam)2016. dec. 24. 22:55
1/7 anonim válasza:
Velem pont az ellentétje történt. Szép nagy ajándékot vettem a barátnőmnek, és kaptam tőle egy tábla milkacsokit. Nekem nagyon rosszul esett, szerintem adj még valamit hozzá Utólag is :)
2/7 A kérdező kommentje:
:/
2016. dec. 24. 23:27
3/7 anonim válasza:
Na mi ezert beszelunk meg mindig ertekhatart:D
4/7 anonim válasza:
Engem az zavart kicsit hogy én személyes ajándékot készítettem, neki meg nem volt semmi ötlete és én mondtam meg hogy mit vegyen és azt hol találja meg...
5/7 anonim válasza:
Na, ezért utálom én már gyerekkoromtól a karácsonyt, meg minden dátumhoz kötött, kötelező ajándékozást.
Kiadtam ultimátumban, hogy ha nem akarnak nagyon megsérteni, akkor ne kapjak semmit, és tőlem sem fognak kapni semmit csak azért, mert odaért a naptár. (Természetesen a dátumhoz nem kötött ajándékokra nincs moratórium, vagyis a valóban hasznos és/vagy szívből jövő ajándékok engedélyezettek.)
Neked is csak ezt tudom ajánlani.
6/7 A kérdező kommentje:
Valódi bőr volt, 2700ft volt asszem, azért gondoltam,hogy jó lenne, mert mindig rajta lenne a kulcsán és tök fain szerintem
2016. dec. 26. 21:31
7/7 anonim válasza:
Nem a nagyság számÍt. Ha ezen megsértődött... hát akkor nem is tudom. Amúgy szép hogy direkt lovasat vettél neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!