Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Kevés ajándékot vettem volna?

Kevés ajándékot vettem volna?

Figyelt kérdés
Én elég nagy ajándékot kaptam, de sajnos nem is számítottam rá. Én vettem neki egy bőrből készült kulcstartót, ami egy lónyerget ábrázol(szereti a lovakat), de mikor odaadtam, láttam rajta,hogy jósz@rt vettem. (qrvaszarul érzem magam)
2016. dec. 24. 22:55
 1/7 anonim válasza:
Velem pont az ellentétje történt. Szép nagy ajándékot vettem a barátnőmnek, és kaptam tőle egy tábla milkacsokit. Nekem nagyon rosszul esett, szerintem adj még valamit hozzá Utólag is :)
2016. dec. 24. 23:16
 2/7 A kérdező kommentje:
:/
2016. dec. 24. 23:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Na mi ezert beszelunk meg mindig ertekhatart:D
2016. dec. 25. 00:01
 4/7 anonim válasza:
Engem az zavart kicsit hogy én személyes ajándékot készítettem, neki meg nem volt semmi ötlete és én mondtam meg hogy mit vegyen és azt hol találja meg...
2016. dec. 25. 15:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Na, ezért utálom én már gyerekkoromtól a karácsonyt, meg minden dátumhoz kötött, kötelező ajándékozást.

Kiadtam ultimátumban, hogy ha nem akarnak nagyon megsérteni, akkor ne kapjak semmit, és tőlem sem fognak kapni semmit csak azért, mert odaért a naptár. (Természetesen a dátumhoz nem kötött ajándékokra nincs moratórium, vagyis a valóban hasznos és/vagy szívből jövő ajándékok engedélyezettek.)

Neked is csak ezt tudom ajánlani.

2016. dec. 26. 13:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Valódi bőr volt, 2700ft volt asszem, azért gondoltam,hogy jó lenne, mert mindig rajta lenne a kulcsán és tök fain szerintem
2016. dec. 26. 21:31
 7/7 anonim válasza:
Nem a nagyság számÍt. Ha ezen megsértődött... hát akkor nem is tudom. Amúgy szép hogy direkt lovasat vettél neki.
2017. jan. 16. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!