Mikor unnepeljem az anyak napjat?
Figyelt kérdés
Kulfoldon elunk(itt nottem fel), itt majus 2. vasarnapja az anyak napja. De most tudtam meg, hogy magyar szokasok szerint az elso vasarnap az. (eddig mindig az itteni szerint unnepeltuk) Szerintetek tetszene anyukamnak, ha a "magyar" anyak napjan adnek neki ajandekot? Benneteket zavarna ez a helyeben?
16/L
2010. máj. 1. 11:27
1/3 anonim válasza:
Ha már ennyire felcsigázott a kérdés, azt mondom, hogy IS-IS. Honap csak egy apró figyelmesség (egy szál virág) és meglepetésszerűen Te főzöd a vasárnapi ebédet, és a következő vasárnap úgy, ahogy azt az elmúlt 15 évben tettétek. Majd a reakciójából meglátod, hogy melyik esik jobban az édesanyádnak, és jövőre azt választhatod.
2/3 anonim válasza:
Anyunak én tegnap odaadtam a meglepit, mert elutaztak, de ő nekem azt mondta, hogy neki minden nap anyák napja. Szóval szerintem mindegy, ahogy gondolod, ahogy szeretnéd, ahogy időtök és alkalmatok van.
3/3 anonim válasza:
Te ismered édesanyádat és a helyi viszonyokat. Ugy gondolom, nem fog megharagudni érte, akármikor ejted is meg a köszöntést. Az igazi persze az, ha mindennap ugy viselkedsz vele, mintha ünnep nap lenne az is. Mindig add meg a tiszteletet és a szeretetet, és édesanyádnak, érezze, hogy mellette állsz, igy az egész év "ünnep" lesz számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!