Milyen kisállatot vegyek szerintetek?
Szeretnek valamilyen hobbit magamnak.
Regen halakat tartottam, de aztan ez abbamaradt. Most megint kedvem tamadt valamire.
Eloszor horcsogot vagy kameleont szerettem volna tartani, de azt olvastam, hogy nem sokaig elnek
Valami olyan allatot szerernek ami sokaig el es nem unalmas
Nyitott vagyok minden fele, kiveve a pok, tengerimalac, patkany, goreny vagy kigyo (anyukamnal ezek tiltolistan vannak, fel toluk :D)
A halak is nagyon tetszenek
Ha tudtok akkor egy arbecslest is irjatok
Elore is koszi :D
Ui.: ket macskank van es a szobamban szeretnem tartani valamint nagyon sok idom nincs max 1-2 (neadj' Isten 3) ora naponta
A halakat javaslom. Egyrészt abban már van tapasztalatod is, másrészt pedig azt lehet macska mellett is.
Hörcsög, csincsilla meg hasonló kisemlős nem szerencsés a macskák mellé. Ha a macska nem is bántja őket, attól még ezek az állatok nagyon tudnak stresszelni a macska közelében és ez jelentősen rontja az egészségi állapotukat és lerövidíti az életüket. Nem mindegyik stresszel, de a többségük igen. Hasonló okból papagáj, kanári, egyéb madár sem javasolt.
Megpróbálkozhatsz még terráriumban a kaméleonnal vagy más gyíkfélével is. Azért jópár évet ezek is meg tudnak élni, ha meg lejár az idejük, akkor lejár, ez a természet rendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!