Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen kisállatot vegyek?...

MrMrs kérdése:

Milyen kisállatot vegyek? Többi lent

Figyelt kérdés
Nem ilyen nyúl,meg ilyen "nagy" állatra gondolok,hanem ilyen kicsire. Van egy 62 hosszú,37 széles és 45 magas ketrecem,abba lakna. Fogalmam sincs milyen kisállatnak lenne ez megfelelő. Szerintetek?

2015. febr. 9. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Hörcsög, degu, tengerimalac, vagy valamilyen mókusféle esetleg. De nekem egy pár évig egerem is volt.

De gondold el magadban, mi/melyik szerezne neked örömöt, s tartsd azt.

2015. febr. 9. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Degunak inkább magasabb kéne, mint hosszabb. Tengerimalacnak ez kicsi és csakúgy mint a degut, egyedül nem szabad tartani, mert igényli a társaságot. Mókusféléknek ez a ketrec szintén kicsi, ennél sokkal nagyobbat igényelnek. A hörcsög jó döntés lehet vagy táncoló egér esetleg. Más most nem ugrik be, de tuti segítenek majd.
2015. febr. 10. 08:38
 3/8 anonim ***** válasza:
mongol futóegér, szaténegér, "egyszerű fehér-egér"
2015. febr. 10. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:
ahogy a többiek is írták, ez a ketrec a legtöbb állatkának kicsi, csincsillának például állatkínzás kategóriás. Én is a mongol futóegérre szavaznék amúgy, barátságos, kézhez szoktatható és könnyű vele törődni! :)
2015. febr. 10. 16:02
 5/8 A kérdező kommentje:

Úgy hallottam hogy az egérfélék büdösek,ami szinte az egyetlen kritérium,hogy ne legyen túl szagos. Szerintem degu lesz:) A ketrecben amúgy is lennének emeletek,függőágy+ még ki is venném a ketrecből.

Tudnátok a degu etetése terén segíteni? Egy ilyen étlapszerűt leírni?

2015. febr. 10. 16:52
 6/8 anonim ***** válasza:
De van törpenyúl is,és azok nagyon cukik szerintem
2015. febr. 15. 13:58
 7/8 spancis ***** válasza:

[link]

mi innen szoktuk a degunknak ételt rendelni... van amelyik tengeri malacos is jó neki...

2015. márc. 7. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezt a linket nézd meg itt találsz a deguk etetésérõl:

[link]

azért adtam linket mert így külön nehéz leírni. Bármi kell a degukról írj nyugodtan szinte bisztos, hogy bármiben tudok segíteni!

2015. ápr. 6. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!